Over &CO

Opgericht in 2009 in samenwerking met Vroon Meubelstoffering. Eigenaar Martijn Wansink heeft de dagelijkse leiding. &CO is gespecialiseerd in gestoffeerde maatproducten. Wij produceren en verkopen materialen in de vorm van gestoffeerd maatwerk, speciaal voor u ontworpen, bedacht en vervaardigd. Onze specialiteiten hebben we verdeeld  onder 3 labels:
– akoestiek&CO
– zit&CO
– stoffeer&CO

akoestiek&CO

Sinds 2012 zijn wij de vangers van geluid en in de markt gezet onder de naam Flex&CO. Gespecialiseerd in akoestische oplossingen voor diverse branches. Zet de geluidsabsorberende producten van akoestiek&CO in een ruimte en er ontstaat direct een andere atmosfeer. Voor elk akoestiekprobleem hebben wij de oplossing door puur maatwerk te leveren.

zit&CO

Wij zijn de makers van zitoplossingen. Treinbanken, wachtbanken, ziteilanden, poefs en andere zitmeubels. We maken alles op maat. Graag adviseren wij u op locatie.  zit&CO maakt voor elke ruimte de beste zitoplossing.

stoffeer&CO

Stoffeer&CO is gespecialiseerd in (her)stofferen en renoveren van alle soorten gestoffeerde meubels en producten, project- en scheepsstoffering.
Tevens produceren wij kant-en-klaar producten voor bedrijven zoals kabelzakken, machinehoezen, stootkussens, voet- en hoofdborden, etc. We staan garant voor vakmanschap, kwaliteit, service en deskundigheid.